Louise Mitchell Katun lan Sutra

GAYA MODEN KLASIK

KUALITAS HEIRLOOM DENGAN HARGA sing cocog

SENTUH SENSIBILITAS ARITOCRATIC, PENGARUH PERANCIS, AUSTRALIA EASE

100% katun 100% sutra 100% wol

Pakaian katun lan sutra Louise Mitchell wis didol menyang toko mewah lan butik ing saindenging jagad

Harrod kang London  Galeri Lafayette Paris Takashimaya lan Daimaru  Japan

Anachini Linea Casa New York   Ludwig Beck Munich

Smith lan Caughey New Zealand  David Jones Australia

COLLECTIONS