Louise Mitchell Katun lan Sutra

GAYA MODEN KLASIK

KUALITAS HEIRLOOM DENGAN HARGA sing cocog

PRAKTIKAL DENGAN SENTIBILITAS ARITOKRATIS

Louise Mitchell misuwur ing saindenging jagad kanthi katun 100% mewah lan 100% klambine sutra, nighties, piyama lan jubah.

Koleksi nggabungake gaya modern klasik karo pengaruh Prancis lan kemudahan Australia.

Pakaian katun lan sutra Louise Mitchell wis didol menyang toko mewah lan butik ing saindenging jagad

Harrods London  Galeri Lafayette Paris Takashimaya lan Daimaru  Japan

Anachini Linea Casa New York   Ludwig Beck Munich

Smith lan Caughey New Zealand  David Jones Australia

COLLECTIONS

 

 

Crita Louise lan trousseau eyange Paris

Wong ujar yen koleksi klambi katun lan sutra diwiwiti ing studio Sydney.

Nanging pancen wiwit nalika isih bocah cilik lan bakal mlebu kamar turu mbah putri (eyange urip ing omah sebelah). Dheweke bakal mbukak lingerie eyange lan ndeleng tumpukan klambi lan klambi sutra lan jubah, kabeh nganggo sulaman tangan, romantis nanging uga seksi banget.

Waca liyane

 

Apa sing dikandhani klinis kita