Памучна и свилена облека за спиење Луиз Мичел

Класичен модерен стил

КВАЛИТЕТ НА ХЕРЛОМ ПО ДОДИТЕЛНИ ЦЕНИ

 

Дали сакате да знаете како спие другата половина?

Луиз Мичел ја дизајнира најубавата светска чиста памучна и чиста свилена облека за спиење.

Познат ширум светот по луксузни чисти памучни и свилени ноќници, деведесетти, пижами и наметки.

Колекциите комбинираат класичен модерен стил со француски влијанија и австралиска леснотија.

Памучна и свилена облека за спиење Луиз Мичел се продаваше на луксузни продавници и бутици ширум светот

Хародс Лондон  Галерии Лафајет Париз Такашимаја и Даимару  Јапонија

Аначини Линеа Каза Њујорк   Лудвиг Бек Минхен

Смит и Каги Нов Зеланд  Дејвид Џонс Австралија

КОЛЕКЦИИ

 

 

ЗА ЛУИЗА

Луѓето велат дека нејзините колекции на облека за спиење од памук и свила започнале во нејзиното студио во Сиднеј.

Но, навистина тоа започна кога таа беше мало девојче и ќе влезеше во спалната соба на нејзината баба (нејзината баба живееше во соседната куќа). Wouldе ги отвореше фиоките за долна облека на нејзината баба и ќе ги гледаше своите купишта памучни и свилени ноќници и облеки, сите убаво извезени со рака, романтични, но и многу секси.

Прочитај повеќе

 

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ