Rroba gjumi pambuku dhe mëndafshi Louise Mitchell

STILE MODERNE KLASIKE

CILALSIA E TRAJTIMIT N AT ÇMIME T AF BOTUESHME

NJË PRAKTIKË NDJESHMËRIE ARITOKRATIKE, NDIKIMET FRANCEZE, LEHTËSIA AUSTRALIANE

100% PAMBUK 100% MËndafsh 100% Lesh

Rrobat e gjumit pambuku dhe mëndafshi Louise Mitchell u janë shitur dyqaneve luksoze dhe dyqane në të gjithë botën

Harrods Londër  Galeritë Lafayette Paris Takashimaya Daimaru  Japoni

Anachini Linea Casa Nju Jork   Ludwig Beck Mynih

Smith dhe Caughey Zelanda e Re  David Jones Australi

KOLEGJI I RI LESH I FINË KASHMIR

Koleksion i ri i leshit të imët të Kashmirit

KOLEKSIONET LUKS PAMBUK DHE MËndafshi