Kapas Louise Mitchell sareng Sutra

GAYA MODAL KLASIK

KUALITAS HEIRLOOM DENGAN HARGA MAMPU MILIK

 

Fancy terang kumaha anu satengahna saré?

Louise Mitchell mendesain katun murni anu paling indah di dunya sareng baju tidur sutra murni.

Kawéntar di dunya pikeun katun murni sareng baju sutra anu mewah, baju tidur, piyama sareng jubah.

Kumpulan ngagabungkeun gaya modéren klasik kalayan pangaruh Perancis sareng gampang di Australia.

Baju tidur katun sareng sutra Louise Mitchell parantos dijual ka toko-toko mewah sareng butik sadunya

Harrods London  Galéri Lafayette Paris Takashimaya jeung Daimaru  Jepang

Anachini Linea Casa New York   Ludwig Beck Munich

Smith sareng Caughey Selandia Baru  David Jones Australia

kumpulan

 

 

Ngeunaan LOUISE

Jalma nyarios yén kumpulan baju tidur katun sareng sutra na dimimitian di studio Sydney na.

Tapi leres éta dimimitian nalika anjeunna budak awéwé leutik sareng badé lebet ka kamar tidur ninina (nini na cicing di bumi gigireun). Anjeunna bakal muka laci baju jero ninina sareng ningali tumpukan baju katun sareng baju sutra sareng jubah na, sadayana nganggo tangan bordir, romantis tapi ogé seksi pisan.

Maca deui

 

NAON KLIEN KITU